![]() |
szukam neurologa w Dąbrowie Górniczej - Wersja do druku +- Forum VZB (http://www.vzb.pl) +-- Dział: Kobiece sprawy (/forum-26.html) +--- Dział: Uroda (/forum-28.html) +--- Wątek: szukam neurologa w Dąbrowie Górniczej (/thread-208.html) |
szukam neurologa w Dąbrowie Górniczej - Trousim44 - 04-30-2014 09:14 AM może mi podpowiecie, gdzie przyjmuje jakiś dobry neurolog w Dąbrowie Górniczej? mam skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu i idę pierwszy raz do neurologa, nie wiem za bardzo do kogo i gdzie iść, bo nie mam rozeznania. może podpowiecie, co i jak z tymi wizytami u neurologa? RE: szukam neurologa w Dąbrowie Górniczej - More33 - 04-30-2014 09:16 AM Pierwszą wizytą nie masz się co przejmować, bo dopiero dostaniesz skierowanie na badania i dopiero jak przyjdziesz z wynikami może być leczenie lub nie. co do samego lekarza, to na nfz czeka się minimum pół roku na wizytę, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. nie przyśpieszysz tego, bo pół roku to nawet szybko by było. przynajmniej tak jest w mojej przychodni. RE: szukam neurologa w Dąbrowie Górniczej - Spigco64 - 04-30-2014 09:20 AM nom w mojej osiedlowej też tak jest, dlatego chodzę prywatnie. na szczęście nie muszę chodzić bardzo często na te wizyty - duży plus dla lekarza, że mnie na nie nie naciąga ![]() |